Στην Καβάλα, για την εκδίκαση της δικαστικής προσφυγής του Σωματείου Εργαζομένων στα Λιπάσματα, ενάντια ομαδικές απολύσεις, θα βρεθεί ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου την Τρίτη (24/5).

 

Ο κ. Κουτσούμπας θα παρευρεθεί, στα Δικαστήρια Καβάλας «εκφράζοντας τη συμπαράσταση του Κόμματος στους εργαζόμενους στα Πετρέλαια και στα Λιπάσματα Καβάλας» λέει σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων των Λιπασμάτων, απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία και στον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη» αναφέρει σχετικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Στο μεταξύ, κάλεσμα σε εργαζόμενους, κοινωνικούς φορείς, εργατικά σωματεία να σταθούν αλληλέγγυοι στην εκδίκαση της αγωγής των 133 απολυμένων στα Λιπάσματα Καβάλας, απευθύνει το σωματείο εργαζομένων (δες ΕΔΩ).

 

«Δίνουμε μια ακόμη μάχη. Ο αγώνας μας είναι κοινωνικός, καθολικός και δίκαιος. Συνεχίζουμε δυναμικά και αταλάντευτα μέχρι την τελική και οριστική δικαίωση», τονίζουν.