«Δεν έχουμε κανένα απτό αποτέλεσμα από αυτή την επίσκεψη» είπε η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου, μιλώντας στον KavalaNews 102.8 για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

 

Για τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αγορά των F35 είπε ότι το κόμμα της δεν είναι ενάντια στην αγορά εξοπλιστικών αλλά θα πρέπει να βλέπουμε το δημοσιονομικό κενό που έχουμε σαν χώρα αυτή τη στιγμή.

 

«Όλοι έχουμε δει τη χώρα να πέφτει στα βράχια λόγω των εξοπλιστικών προγραμμάτων», σημείωσε. 

 

«Επομένως “ναι” στην αγορά εξοπλιστικών αλλά όχι σε βάρος της δημοσιονομικής πολιτικής που έχει ως αντίκτυπο τη φωτοχοποίηση των πολιτών» λέει χαρακτηριστικά η κ. Ελευθεριάδου.

 

Για τον διαγωνισμό για το εμπορικό λιμάνι της Καβάλας η κ. Ελευθεριάδου, επιμένει ότι υπάρχει ζήτημα με την μία και μοναδική προσφορά.

 

«Επιμένουμε σε αυτό. Και αυτός ο διαγωνισμός από την πλευρά της κυβέρνησης έγινε χωρίς απόλυτη αδιαφάνεια, χωρίς κριτήρια, χωρίς να ελεγχθούν οι εταιρία που συμμετείχαν αν πληρούν τις προϋποθέσεις της διακήρυξης και δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για το τί θα γίνει στο λιμάνι της Καβάλας.

 

Σε ερώτηση για τα θέματα του κεντρικού λιμανιού είπε ότι "θα προσπαθήσουμε να διαλευκάνουμε γιατί δεν προχώρησε η επένδυση Γεωργούλια μετά τις πολύ σοβαρές καταγγελίες του επιχειρηματία για τη διοίκηση του οργανισμού λιμένα Καβάλας".

 

 Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: