λιμάνι

«Η Καβάλα είναι μια γοητευτική πόλη-λιμάνι» η οποία σύμφωνα με το Visit Kavala «είναι φωλιασμένη στις ακτές της Βόρειας Ελλάδας.»

Έναν παράτολμο κολυμβητή «συνέλαβε» ο φακός του Αχιλλέα Σαββόπουλου τις ημέρες των έντονων νοτιάδων στην Καβάλα.

Για την τοποθέτηση φαναριών στις διασταυρώσεις που οδηγούν στο Λιμάνι του Λιμένα Θάσου κάνει λόγο η Λαϊκή Συσπείρωση. 

Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη επαναπροκηρύσσονται  οι διαγωνισμοί για τις άγονες γραμμές του Βορείου Αιγαίου και Κασοκαρπαθίας. 

Δύο παράξενοι ταξιδιώτες, σαν από άλλη εποχή, έφτασαν το μεσημέρι της Παρασκευής (18-11-22) στο Λιμένα της Θάσου με δύο φορτωμένα γαϊδουράκια και όλη τη πραμάτεια τους.

Ένα από αυτά και το πλοίο της γραμμής για τα νησιά του Β. Αιγαίου το οποίο λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης κατέπλευσε στο λιμάνι της Καβάλας "Απ'. Παύλος".

Πρόκειται για έργο συνολικού ποσού 36.500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σύμφωνα με την προσφορά που κατέθεσε, για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022. 

Μηδενίζει σήμερα ο χρόνος για το διαγωνισμό πώλησης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης. Οι προσφορές αποσφραγίζονται σήμερα το απόγευμα.

Μία απίστευτη ταλαιπωρία πέρασε οικογένεια που ήθελε να ταξιδέψει από το λιμάνι της Καβάλας για τη Θάσο.

Άρχισαν οι ξανά οι εργασία στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος».

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Voyager κατέπλευσε το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουνίου στο λιμάνι της Καβάλας. Το πλοίο δέχεται 680 επιβάτες και 469 άτομα πλήρωμα.

Άσχημες εικόνες αντικρύζουν οι πολίτες που χρησιμοποιούν τις κοινόχρηστες τουαλέτες που βρίσκονται στο λιμάνι της Καβάλας.

«Όλοι έχουμε δει τη χώρα να πέφτει στα βράχια λόγω των εξοπλιστικών προγραμμάτων», σημείωσε.«Επομένως “ναι” στην αγορά εξοπλιστικών αλλά όχι σε βάρος της δημοσιονομικής πολιτικής που έχει ως αντίκτυπο τη φωτοχοποίηση των πολιτών» λέει χαρακτηριστικά η κ. Ελευθεριάδου.

Η «International Port Investments Kavala» ανακηρύχθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ ως προτιμητέος επενδυτής για την υποπαραχώρηση του λιμένα «Φίλιππος Β΄» στην Καβάλα.

γράφει ο 

Κώστας Παπακοσμάς

 

Έχουν περάσει 51 χρόνια από την μέρα λήψης της πρώτης φωτογραφίας αυτής της ανάρτησης. 

 

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Μαρτίου έφτασε στο λιμάνι της Καβάλας το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2022. Πρόκειται για το «Europa» με 136 επιβαίνοντες από τη Γερμανία. 

Ως μία "τραγική διάψευση της θριαμβολογίας των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη" χαρακτηρίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου και Νεκτάριος

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), παρέλαβε μία δεσμευτική προσφορά από την κοινοπραξία INTERNAT

Οι Έλληνες καπετάνιοι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο και το αποδεικνύουν καθημερινά με τις ικανότητες τους στα λιμάνια των νησιών μας. 

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη τελέστηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας "Απόστολος Παύλος", προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.

Με πολύ κόσμο, με μάσκες αλλά χωρίς αποστάσεις, η τελετή Αγιασμού των υδάτων στην Καβάλα ανήμερα των Θεοφανίων. 

 

Την άμεση επιχορήγηση των Ο.Λ. Α.Ε. Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Πατρών και Ραφήνας για την κάλυψη της απώλειας των εσόδων που προκλήθηκε από την εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 καθώς και την κάλυψη των δαπανών που πραγματοποίησαν για τον ίδιο λόγο κατά το οικ.έτος 2020, αποφάσισε το Υπουργείο Ναυτιλίας. 

«Με χαρά να βρεθώ στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ενημερώσω για την επένδυση στο λιμάνι», τονίζει ο επιχειρηματίας Σωτήρης Γεωργούλιας

Το πρωί της Πέμπτης 23/9 το  Mega Yacht - Cruise Ship  C/S SEADREAM II της SEADREAM YACHT CLUB κατέπλευσε στο λιμάνι της Καβάλας, προερχόμενο από την Σκιάθο. 

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών χαρακτήρισε την ύπαρξη ενός σοβαρού και αξιόπιστου σιδηροδρομικού δικτύου αναγκαία για να κερδί

Σελίδες