"Θα ζω επειδή ένας άνθρωπος είναι απλά καλός!!! Θα ονειρεύομαι επειδή θα μου δώσει μέσα από το αίμα του ζωη!!!" λέει η Ρεγγίνα Μακέδου σε ένα βιντεάκι που ανέβασε στο tik tok βαθειά συγκινημένη για τον δότη που θα της χαρίσει τη ζωή όπως λέει. 

 

 

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της αναφέρει: 

 

Η συγκίνηση και η χαρά μου δεν περιγράφεται με λέξεις!!!

 

Για να γίνεις δότης δίνεις λίγο σάλιο και όταν έρθει η αγια ώρα να σώσεις μια ζωη γίνεται πλέον μεσα από μια διαδικασία περίπου όπως η αιμοδοσία! Δεν Είναι χειρουργείο ούτε για τον ασθενή ούτε για τον δοτη εγώ θα το πάρω σαν μετάγγιση!!! Είναι εξαιρετικά σπάνιο να γίνει με τον παλιό τρόπο!!!

 

Μην φοβάστε την διαδικασία ενημερωθείτε!!!

 

Από τους 10 ασθενείς μόνο οι τρεις θα βρουν δοτη από την οικογένεια τους, οι άλλοι 7 περιμένουν έναν από εσάς να τους χαρίσει ζωη!!!

 

Διαδώστε το μήνυμα αυτό!!! Χαρίστε ζωη και όνειρα! Να τονίσω ότι η λευχαιμία είναι ο πιο συχνός παιδικός καρκίνος!!! Τα παιδιά αυτά περιμένουν από εμάς να τα σώσουμε… να τους δώσουμε τη ζωη που τους αξίζει!!!

 

Εγώ εχω να δυνατότητα να παλέψω για τη ζωη μου χαρη σε έναν ανθρωπο που δεν ξέρω καν!!!

 

Θα ζω επειδή ένας άνθρωπος είναι απλά καλός!!! Θα ονειρεύομαι επειδή θα μου δώσει μέσα από το αίμα του ζωη!!!

 

Σαν εμένα περιμένουν χιλιάδες να βρουν το δοτη τους!!!

 

ΕΝα τεραστιο ευχαριστώ στον ΠΑΣΜΜΟ αλλα και στο όραμα ελπίδα… που ηδη δουλεύουν για να υλοποιηθεί μια σκέψη - ευχή που ζήτησα για τα γενέθλια μου!!!

 

Να θυμάστε όλοι τα μπορούμε όλα… Το φως και η αγάπη μπορούν να κάνουν θαύματα!!!