Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, από ανακοπή καρδιάς, ο Κώστας Κινατζίδης, σκορπώντας τη θλίψη στην κοινωνία της Δράμας.

 

Ο Κώστας Κινατζίδης, ο οποίος υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία, ασχολήθηκε με τα κοινά από το 2010 όταν και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Προσοτσάνης (2011-2014). 

 

Το 2014 εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη “Περιφερειακή Αναγέννηση” και διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος ΑΜΘ. 

 

Ήταν εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις εκλογές του 2019, χωρίς να τελικά να εκλεγεί.

 

Η ανακοίνωση του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου 

 

«Είμαι συντετριμμένος από τον απροσδόκητο χαμό του Κώστα Κινατζίδη, πρώην περιφερειακού συμβούλου Δράμας και Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειάς μας.

 

Ο Κώστας υπήρξε από τους πιο στενούς μου συνεργάτες και δώσαμε μαζί αγώνες δύσκολους

 

Πάνω από όλα όμως ήταν φίλος μου. Ένας ειλικρινής και έμπιστος φίλος, που τον διέκρινε το θάρρος και η ανιδιοτέλεια.

 

Τον αποχαιρετώ με μεγάλη θλίψη. Ήταν νέος και είχε ακόμα πολλά να προσφέρει στον τόπο και στους δικούς του ανθρώπους. Κρίμα.

 

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ

 

«Με αισθήματα συντριβής και οδύνης πληροφορηθήκαμε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Απριλίου τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην Περιφερειακού Συμβούλου Δράμας και Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Κώστα Κινατζίδη. 

 

Ο αείμνηστος Κώστας υπήρξε καλός φίλος, έντιμος συναγωνιστής και άξιος συνάδελφος. Υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης την Ελληνική Αστυνομία και προσέφερε τόσο στον α' όσο και στον β' βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ανιδιοτέλεια και αγωνιστικότητα.

 

Ο αιφνίδιος θάνατος του Κώστα Κινατζίδη σε ηλικία 56 ετών μας γεμίζει με ανείπωτη θλίψη

 

Τον αποχαιρετούμε με συντριβή και εκφράζουμε προς τη σύζυγό του, τα παιδιά του και τους οικείους του τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την παρά του Αναστάντος Χριστού δύναμη και παρηγορία». 

 

Στην φωτογραφία ο Κώστας Κινατζίδης με τον Χρήστο Μέτιο: