Συναυλία αφιερωμένη στο έργο Μικρά Ασία» των Απόστολου Καλδάρα και Πυθαγόρα διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 22 Απριλίου το Μουσικό Σχολείο Δράμας.

 

Η βραδιά απέκτησε ιστορική σημασία με την παρουσία του Γιώργου Νταλάρα. Ο κορυφαίος ερμηνευτής, ως τιμώμενο πρόσωπο, βρέθηκε ανάμεσα στους μαθητές του σχολείου, θυμίζοντάς πως η τέχνη είναι η γέφυρα που ενώνει το χθες με το σήμερα.

 

«Τα τραγούδια που διαλέξατε να πείτε είναι πάρα πολύ δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Τα είπατε πάρα πολύ ωραία», ανέφερε αρχικά, αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο των μαθητών.

 

Τους ζήτησε να μη φοβούνται τις ατέλειωτες ώρες των προβών και τους προέτρεψε να «θυσιάσουν» χρόνο από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τους συμβούλευσε να δώσουν όλη τους την προσοχή στις λεπτομέρειες που κάνουν τη μουσική σπουδαία. «…τα τραγούδια που διαλέξατε να πείτε είναι πάρα πολύ δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Τα είπατε πάρα πολύ ωραία. Μη φοβόσαστε τις πρόβες. Θυσιάστε λίγες ώρες από αυτό το καταραμένο διαδίκτυο και το Instagram και όλα αυτά που έχετε, να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες των τραγουδιών.»

 

 

Πηγή: Πρωινός Τύπος Δράμας