Με την ολοκλήρωση του 58ου Φεστιβάλ Φιλίππων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν και φέτος στην επιτυχία του.

 

Οι Πρόεδροι, τα Διοικητικά Συμβούλια της Δημωφέλειας και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, καθώς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Φιλίππων ευχαριστούν θερμά τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, την Δήμαρχο Καβάλας για την αμέριστη συμπαράστασή της, την Αρχαιολογική Υπηρεσία Καβάλας, τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας και τους γιατρούς του Φεστιβάλ που ήρθαν αφιλοκερδώς σε όλες τις παραστάσεις παρέχοντάς μας υγειονομική κάλυψη, τον Ερυθρό Σταυρό και τη Διασωστική Ομάδα του Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ Καβάλας, τους Εθελοντές του 58ου Φεστιβάλ Φιλίππων, την Αστυνομική Διεύθυνση, την Τροχαία Καβάλας καθώς και το ΚΤΕΛ Καβάλας.

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του Φεστιβάλ: ΟΤΕ, COSMOTE, Εθνική Τράπεζα, Attika Bank, Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης, Galaxy Hotel, Φιλίππειο luxury hotel-restaurant, Goldair Handling, Coca Cola 3E.

 

Τους χορηγούς επικοινωνίας: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Δεύτερο Πρόγραμμα Ελληνική Ραδιοφωνία 103.7, Τρίτο Πρόγραμμα Ελληνική Ραδιοφωνία 90.9, Citypedia.gr, Culturenow.gr, Protagon.gr, Life.gr, Metropolis, Monopoli.gr, ProtoPlano.gr, Pints, Το Ραδιόφωνο, spoudazwkavala.gr.

 

Τέλος όλα τα ΜΜΕ και το δημοσιογραφικό κόσμο, που συνέβαλαν στην επιτυχία της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.

 

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας