Φεστιβάλ

Η ηθοποιός και ποιήτρια, Εύη Κορώνη, με καταγωγή από τη Θάσο, συμμετέχει φέτος με ένα δικό της ποίημα στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Βίντεο - Ποίησης της Αθήνας.

Η πόλη της Καβάλας και η τοπική κοινωνία συνολικά τιμούν και φέτος τον πολιούχο τους Απόστολο Παύλο, στο πλαίσιο του ετήσιου μουσικού μαθητικού φεστιβάλ με τίτλο «'Αδοντες καί Ψάλλοντες ἐν τῇ καρδίᾳ…».

Στο 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης με το εφηβικό τμήμα συμμετέχει ο Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Αντιφιλίππων.

Συνέντευξη τύπου για το φεστιβάλ «Άδοντες καί Ψάλλοντες ἐν τῇ καρδίᾳ…» παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Απριλίου 2023.

Στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής εμφανίστηκε το Μουσικό Σχολείο Καβάλας μαζί με άλλα σχολεία της ΑΜΘ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης.

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία».

Το 6ο εαρινό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών της Θάσου διοργανώνει ο δήμος και οι Σύλλογοι της Θάσου το Σάββατο 1 Απριλίου 2023.

Από τις 5 έως τις 8 Μαίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί μεγάλο μουσικό φεστιβάλ "Άδοντες καί Ψάλλοντες εν τη καρδία". 

Φτάσαμε στη νοτιότερη πόλη της Ελλάδας, την Ιεράπετρα και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η Κρητική Φιλοξενία θα μας σημαδέψει για καιρό.

Αντίστροφη μέτρηση για το "Wood Water Wild Festival" στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας. Θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Ιουνίου.

Το βραβείο του Best First Time Filmaker κατέκτησε σε φεστιβάλ στις Κάννες ο Καβαλιώτης, Στυλιανός Παπαδημητρίου για την ταινία μι

Ο ιστορικός χώρος του Ακοντίσματος μεταμορφώνεται σε έναν πολυχώρο εκδηλώσεων και ψυχαγωγίας, ο οποίος συνδυάζει την παραδοσιακή αισθητική και αρχιτεκτονική, με τις σύγχρονες υποδομές, ικανοποιώντας κάθε απαιτητικό κοινό.

Η πολυκοσμία που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην χερσόνησο της Παναγίας, λόγω του Φεστιβάλ Cosmopolis, δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει τα πιο «πονηρά» μυαλά που είχαν στο σκοπό να αρπάξουν κάποιες από τις δημιουργίες των αποστολών που με κόπο έφτιαξαν και μετέφεραν από τις πατρίδες τους για να προσφέρουν στους επισκέπτες του Φεστιβάλ.

Από τις 19 έως τις 22 Ιουλίου θα διαρκέσει το Φεστιβάλ Cosmopolis στην χερσόνησο της Παναγίας και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα φιλοξενήσει πλήθος συναυλιών στο Φρούριο της πόλης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του πολιτιστικού, γαλλικού δικαίου, οργανισμού Association Series Balkans, κατόπιν σύσκεψής του, στο Παρίσι, το Σάββατο 17 Μαρτίου, αποφάσισε να προωθήσει τ

Η ομάδα έκφρασης Ελληνικού Πολιτισμού «Ιχνηλάτες» που δραστηριοποιείται στην Καβάλα, διοργανώνει παιδικό φεστιβάλ παιδικών χορών με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων του νομού το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 7:00 στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας.

Η Action Team της Καβάλας «ξαναχτυπά»! Αυτή τη φορά με ένα διήμερο φεστιβάλ που έχει ως επίκεντρο το φαγητό αλλά και τη μουσική.

 

Το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών, το αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, η Λίμνη των Κύκνων του φημισμένου «Russian Ballet

Οι «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου, μια εξαιρετικά δυνατή πολιτική τραγωδία, που το κοινό δεν έχει την ευκαιρία να δει συχνά, είναι η καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρο

Η μεγάλη επιτυχία που μονοπώλησε δύο θεατρικές περιόδους και γνώρισε την ανταπόκριση κοινού και κριτικών, η ηρωική κωμωδία του Εντμόν Ροστάν «Συρανό ντε Μπερζεράκ», σε σκηνοθεσία

To Lighthouse Festival ειναι ένα καλλιτεχνικό φεστιβάλ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που θα λάβει μέρος για δεύτερη χρονιά στην Παλιά Πόλη και, πιο συγκεκριμένα, στην αυλή του 7ου Δημοτικού Σχολείου,

Το 39ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2016, δίνοντας το καθιερωμένο του ραντεβού με το πιο ζωντανό κομμάτι της ελλην

Σελίδες