Τα προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, που πλήττεται σημαντικά το τελευταίο χρονικό διάστημα και την αντιμετώπιση των πλημμυρών στα Τενάγη απασχόλησε την συνάντηση που είχε ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη

 

Επίσης, ο βουλευτής, παρουσία και των υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καβάλας, αναφερόμενος για μία ακόμη φορά στο πολύ κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης των πλημμυρών στα Τενάγη Φιλίππων το οποίο επηρεάζει την αγροτική παραγωγή, ζήτησε τη συνεργασία όλων ώστε να δοθεί μία άμεση και οριστική λύση.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον κ. αντιπεριφερειάρχη για την εποικοδομητική συνάντηση και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξε για το θέμα των Τεναγών, για την επίλυση του οποίου καταβάλλω συνεχείς προσπάθειες. Συζητήσαμε επί πολλών θεμάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας. Πιστεύω ότι με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για τον τόπο μας». 

 

(δελτίο Τύπου Γιάννη Πασχαλίδη)