«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Είναι η χειρότερη εμφάνιση από την μέρα που ήρθα στην Καβάλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό», δηλώνει μετά το τέλος του ΑΟΚ-Νίκη Βόλου (δες ΕΔΩ) ο προπονητής της Καβάλας, Αλεξάντερ Νούρι

 

«Είχαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο και δυστυχώς δεν μπορούσαμε να του δώσουμε κάτι πίσω και αποχώρησε απογοητευμένος όπως εμείς» λέει ο Νούρι. 

 

«Μετά το σημερινό πρέπει να καθίσουμε να δούμε τί πρέπει να αλλάξουμε. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Έλλειπαν οι αρχηγοί μας Έκμπερτ και Καζαντζίδης. Σήμερα δεν παίξαμε απλά αντιδρούσαμε στο παιχνίδι του αντιπάλου», αναφέρει ο προπονητής των «Αργοναυτών».

 

Αυτό που τονίζει είναι ότι: «απομένουν δέκα παιχνίδια. Δεχθήκαμε ένα χτύπημα που μας έριξε κάτω σήμερα αλλά πρέπει να σηκωθούμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Δεν είναι εύκολο αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε. 

 

 

 

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης είπε: «Είχαμε το πάνω χέρι. Είμασταν φλύαροι στο πρώτο μέρος όταν φτάναμε στη περιοχή και δεν είμασταν προσεκτικοί. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε. Είμαστε μία ομάδα που δεν θα χαρίσει κανένα παιχνίδι και είμαστε ταλαιπωρημένοι από την προηγούμενη χρονιά. Μας είχαν όλοι στο σημάδι. Προσπαθούμε να μείνουμε έξω απ’ όλα αυτά».

 

 

 

Ο παίκτης της Νίκης Βόλου, Νίκος Αθανασίου δήλωσε ότι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι με τον στόχο μας». .