Ένα ντόμινο λουκέτων παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε επιχειρήσεις της Καβάλας. 

 

Μετά από οκτώ χρόνια λειτουργίας στην εστίαση, ο Ανέστης Δημητριάδης έκλεισε το μαγαζί του (Κοκορίκο) στις αρχές της οδού Ομονοίας εξαιτίας των αυξήσεων τόσο στο ρεύμα όσο και στα ιλιγγιώδη ποσά που του ζήτησαν για ενοίκιο. 

 

«Η επιχείρηση άνοιξε στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων το 2014. Υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι που δούλευαν μαζί με εμένα. Πάνω που είπαμε ότι να φαίνεται κάτι καλύτερο στην αγορά ήρθε ο κορωνοϊός. Παρόλα αυτά πάλι σταθήκαμε στα πόδια μας», είπε στον KavalaNews 102.8 ο κ. Δημητριάδης. 

 

Το μεγάλο πρόβλημα όμως ήταν όταν τον Νοέμβριο του 2021, στη λήξη του συμβολαίου, του ζήτησαν τα διπλά στο ενοίκιο. Από 580 ο ιδιοκτήτης ζήτησε 1.050, όπως εξηγεί.  

 

Αυτό που επισημαίνει ο κ. Δημητριάδης, είναι ότι: «η αγορά αιμορραγεί. Είναι πολλές περιπτώσεις καταστημάτων που θα κλείσουν και θα κάνουν πάταγο». 

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: