Μία γυναίκα 63 ετών έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Ήταν διασωληνωμένη την τελευταία εβδομάδα στο νοσοκομείο Καβάλας και κατέληξε το πρωί της Κυριακής (23/1). 

 

"Σαν κεραυνός έπεσε στο χωριό μας εδώ και λίγες ώρες ο θάνατος της φαρμακοποιού μας Μαργαρίτας Π. από κορωνοϊό! Την τελευταία εβδομάδα η Μαργαρίτα μας έδινε σκληρή μάχη, διασωληνωμένη στην Εντατική του νοσοκομείου Καβάλας, αλλά σήμερα το πρωί κατέληξε δυστυχώς! Ο χαμός της, σε ηλικία περίπου 63 ετών, μας βύθισε στο πένθος. Την αγαπούσαμε, την εκτιμούσαμε, ήταν Άνθρωπος που νοιαζόταν και στεκόταν δίπλα στους συγχωριανούς μας που είχαν ανάγκη, κι υπήρξε καλή μου φίλη από τα παιδικά μας χρόνια που μεγαλώναμε στην ίδια γειτονιά", λέει σε ανάρτηση της η Βάσω Μώραλη

 

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η κ. Μώραλη: "Ήταν, δυστυχώς, ανεμβολίαστη -επηρεασμένη, όπως γνωρίζω πολύ καλά από συνομιλίες μου με την αδικοχαμένη Μαργαρίτα μας, από γυναίκα πνευμονολόγο της περιοχής μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει κι ο Θεός ας δώσει παρηγοριά και δύναμη στην οικογένειά της". 

 

"ΚΡΑΥΓΑΖΩ για μία ακόμη φορά -ιδίως προς τους συγχωριανούς και τους άλλους συντοπίτες μας: ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ! Το εμβόλιο (εκτός πολύ περιορισμένων εξαιρέσεων) κάνει τη διαφορά ανάμεσα στη ΖΩΗ και στον ΘΑΝΑΤΟ! Πώς αλλιώς να σας το πούμε;", καταλήγει στην ανάρτηση της.