Ότι κόπηκαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι δηλώσεις της στην κοπή της βασιλόπιτας της περιφερειακής ενότητας Καβάλας επισημαίνει η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Σύμφωνα με τη βουλευτή οι δηλώσεις της αφορούσαν στην ατμοσφαιρική ρύπανση που προκαλεί το εργοστάσιο των λιπασμάτων και προέτρεπε τον νέο αντιπεριφερειάρχη Καβάλας να ασχοληθεί με το θέμα. 

 

Συγκεκριμένα η κ. Ελευθεριάδου αναφέρει τα εξής: 

 

Αναρωτιέμαι τι το «κακό» είπα και κόπηκαν οι σημερινές μου δηλώσεις στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αντιπεριφέρεια από τα ρεπορτάζ των τοπικών καναλιών και ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση. 

 

Ευχήθηκα στον νέο αντιπεριφερειάρχη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ( μέχρι εδώ οκ) και του επισήμανα ότι:

 

Πλέον όμως δεν δικαιολογείται καμία άγνοια κινδύνου. Ως γιατρός και μάλιστα πνευμονολόγος και ως αρμόδιος πολιτικός φορέας πλέον θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με την ρύπανση που προκαλεί το εργοστάσιο λιπασμάτων. Από εχθές πάλι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ατμόσφαιρα της πόλης.

 

θα πρέπει να ελέγξει την ασφαλή λειτουργία αμφοτέρων των εργοστασίων λιπάσματων και πετρελαίων και να συμβάλει με κάθε τρόπο στην επίλυση των εργασιακών θεμάτων που ταλαιπωρούν εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών μας, 

 

θα πρέπει να διεκδικήσει οικονομική ενίσχυση μέσω της περιφέρειας για τους χιλιάδες μικρεμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες της Καβάλας.

 

Διαφωνεί κανείς με τα ανωτέρω;

 

Δεν θεωρούν τα ΜΜΕ της πόλης που κάλυψαν την εκδήλωση ότι θα πρέπει ο κ. Πολίτης να ασχοληθεί με αυτά; 

 

Δεν θεωρούν ότι είναι ζητήματα βαρύνουσας σημασίας για την Καβάλα;

 

Να τονίσω ότι μόνο οι δικές μου δηλώσεις κόπηκαν προκλητικά, επομένως δεν ήταν θέμα χρονικού περιορισμού…