κοπή βασιλόπιτας

Κοπή βασιλόπιτας για το 2023 διοργανώνει η λέσχη ποντίων Ν. Καβάλας και η Κρητική αδελφότητα Ν. Καβάλας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023.

Στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη πολίτη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς κοπή της βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.

Ότι κόπηκαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι δηλώσεις της στην κοπή της βασιλόπιτας της περιφερειακής ενότητας Καβάλας επισημαίνει η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου. 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικό σύλλογος Καβάλας «Το Κάστρο» παρουσία των μελών του, με την ευχή για γρήγορη αντάμωση και χωρίς κορωνοϊό.  

 

Ο Σύλλογος Καταδρομέων και Ειδικών Δυνάμεων Καβάλας «Μέγα Αλέξανδρος» την Τετάρτη (27/1) έκοψε την βασιλόπιτά του τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας κατά του κορωνοϊού, στην παραλία της Καλαμίτσας όπου βρίσκονται και τα γραφεία.

 

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα και με πολύ μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής

Γέμισε με κόσμο το Παγγαίο, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, με αφορμή την κοπή της πίτας του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας.

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Ειρήνη, η Ανοιχτή Συνέλευση και η Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτ

Στο ασφυχτικά γεμάτο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας πραγματοποιήθηκε, Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, με παράλληλη απονομή μαύρων ζωνών και βράβευση αθλητών του Συλλόγου

Επίτιμος πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας ανακηρύχθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής 19 Ιανουαρίου ο εκπαιδευτικός και ιστορικός Κωνσταντίνος Χιόνης στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ωκεανίς

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανος ο οποίος ευχήθηκε στους επιχειρηματίες υγεία και δύναμη για μια παραγωγική χρονιά.

Η Δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΑΣΑ για το Δήμο» Δήμητρα Τσανάκα, σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο AirotelGALAXY.