Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28/12/2021 η παράδοση των δώρων-αγάπης της χριστουγεννιάτικης δράσης ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στο τραπέζι της Αγάπης της Ιερά Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στην εκκλησία του Άγιου Δημητρίου στη Χρυσούπολη και στην Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως, μιας δράσης στην οποία συμμετείχαν το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, τα Σωματεία ΤΑΞΙ αλλά και τα μέλη - σωματεία της ΟΕΒΕΚ με τη προσφορά τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου για την στήριξη και την έμπρακτη βοήθεια που μας προσέφερε.
Αρωγοί στη δράση αυτή ήταν οι χορηγοί μας αλλά και το ενιαίο ειδικό επαγγελματικό γυμνάσιο - λύκειο Καβάλας που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην ολοκλήρωση της δράσης με επιτυχία.
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας εύχεται σε όλο το κόσμο χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!
δελτίο Τύπου