Συνεχίζεται το χειμερινό μοτίβο του καιρού και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου με βροχές αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά τμήματα. 

 

Σύμφωνα με το Meteo Kav οι βροχοπτώσεις ασθενούς έως μέτριας έντασης θα συνεχιστούν κατα περιόδους μέσα στην νύχτα ενώ παράλληλα ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα ορεινά άνω των 700-800μ.,τοπικά και πρόσκαιρα χαμηλότερα.

 

Τις πρώτες πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα αποκτήσουν πρόσκαιρα πιο τοπικό χαρακτήρα και θα περιοριστούν στα νοτιοδυτικότερα τμήματα του νομού.

 

Ωστόσο σταδιακά από τις προμεσημβρινές ώρες αναμένεται εκ νέου πέρασμα φαινομένων στο σύνολο του Νομού με βροχές ασθενούς - μέτριας έντασης κατα βάση (τα φαινόμενα θα έχουν έμφαση στην Θάσο) ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα ορεινά τμήματα άνω των 700-850μ.,τοπικά χαμηλότερα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις μεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα οι χιονοπτώσεις κατα τόπους και πρόσκαιρα στα ορεινά τμήματα Λεκάνης και Βουνοχωρίου θα είναι πυκνές.

 

Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από αργά το απόγευμα και περιορισμός σταδιακά στα νοτιοδυτικά, ενώ μέχρι το βράδυ θα έχουν σταματήσει τελείως και ο καιρός θα βελτιωθεί.