Το νέο προπονητή της Καβάλας Αλεξάντερ Νούρι ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Άλεξ Χαντιντάτζι το απόγευμα της Παρασκευής (10/12). 

 

Ο Νούρι έκανε λόγο για μία νέα αρχή με θετική ενέργεια: «Ήρθαμε εδώ για δουλειά. Να κάνουμε την πόλη περήφανη», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γερμανοϊρανός τεχνικός. 

 

Ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών», ο οποίος θα είναι παράλληλα και τεχνικός διευθυντής, χαρακτήρισε την ανάληψη των καθηκόντων ως μία πρόκληση που θα καταφέρει να διαχειριστεί. 

 

Από την πλευρά του, ο Άλεξ Χαντιντάτζι δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Νούρι. 

 

Όπως είπε ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας, ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κούρος θα εμπλακούν στη διαμόρφωση του ρόστερ. 

 

«Ήταν δύσκολος ο δρόμος από την μέρα που ήρθα στην πόλη» είπε ο Χαντιντάτζι και ευχαρίστησε τον κόσμο, τους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές και όσους δούλεψαν για την ομάδα ώστε να φτάσει σε αυτό το σημείο. 

 

Σε ό,τι αφορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Χαντιντάτζι δεν ήθελε να ανοίξει τα χαρτιά του καθώς είπε ότι πολλοί από αυτούς αγωνίζονται σε άλλες ομάδες και τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα και ζήτησε υπομονή από τους φιλάθλους. 

 

Αυτό που δήλωσε για μία ακόμα φορά είναι ότι θέλει να κάνει την ομάδα μεγάλη λέγοντας χαρακτηριστικά: «έχουμε σχέδιο». 

 

Επίσης, ο Χαντιντάτζι δήλωσε απογοητευμένος από τον δήμαρχο Καβάλας, καθώς καμία εργασία δεν έγινε στο γήπεδο.

 

Την παρουσίαση του προπονητή παρακολούθησαν επίσης και φίλαθλοι του ΑΟΚ. Δείτε φωτογραφίες: