«Κινούμαστε προς την ευελιξία και την ταχύτητα. Ήδη δικαιωθήκαμε», δήλωσε στον KavalaNews102.8 ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Καβάλας, Γιάννης Προμούσας, σχολιάζοντας την κριτική που δέχεται. 

 

«Μου έλεγαν όλοι στον Δήμο ότι έχουν πρόβλημα με τα λογισμικά-ψηφιακά. Στο Τμήμα Εσόδων μετά την κινητικότητα από τα 6 άτομα μας έμεινε μία υπάλληλος και στα Δημοτικά Τέλη από τα τρία άτομα δεν έμεινε κανείς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλο πρόβλημα. Τα εργαλεία ήταν ανύπαρκτα. Απαράδεκτες οι καταστάσεις», αναφέρει ο Γιάννης Προμούσας.  

 

«Πρέπει να γίνουμε ευέλικτοι όχι μόνο για να αυξήσουμε τα έσοδα του Δήμου αλλά για να εξυπηρετήσουμε τον πολίτη. Το αρχείο πλέον ενημερώνεται και έχει αποτυπωθεί τοπογραφικά όλος ο Δήμος. Δεν χρειάζεται κάποιος τώρα να πάει στον Δήμο και να περιμένει στην ουρά» συμπλήρωσε. 

 

Για την κριτική που δέχεται: «Ανακυκλώνεται μία συζήτηση με πράγματα αναληθή. Υπάρχουν ψεύδη που φτάνουν στο σημείο της συκοφαντίας και εκφράσεις που δεν θα μείνουν αναπάντητες. Έδωσα την ευκαιρία στον κ. Μάκη Παπαδόπουλο να ανακαλέσει γι’ αυτά που είπε. Θα πάρει την απάντηση σύντομα αν συνεχίσει αυτή τη τακτική για τους χαρακτηρισμούς περί ντίλερ. Έχει ξεπεράσει τα εσκεμμένα», τόνισε ο κ. Προμούσας. 

 

Σχολιάζοντας επίσης την κριτική που δέχεται από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης είπε ότι:

 

«Δεν είναι τυχαία αυτά που λέγονται από την κ. Ιωσηφίδου και τον κ. Παπαδόπουλο. Όλα έχουν γίνει με νόμιμες διαδικασίες. Αν υπάρχει κάτι μεμπτό γιατί δεν κινούνται μέσω ενός εισαγγελέα».   

 

Επίσης αναφέρεται στις ψηφιακές συναλλαγές και το πώς θα μπορεί ο δημότης να πληρώνει τις οφειλές του διαδικτυακά. 

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: