Γιάννης Προμούσας

Στον Δήμο Καβάλας για 30 χρόνια περνά η ακτή της Καλαμίτσας μετά την σχετική απόφαση που ελήφθη κατά πλειοψηφία από την Οικονομική Επιτροπή. 

 

Σημαντικά οφέλη αναμένεται να φέρει το νέο λογισμικό των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας στις συναλλαγές των πολιτών. 

 

«Ο κ. Παπαδόπουλος εθελοτυφλεί», αυτό δήλωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Καβάλας, Γιάννης Προμούσας στον KavalaNews 102.8 σχετικά με την προσφυγή κατά της διαδικασίας που εφάρμοσε ο Δήμος Καβάλας για την προμήθεια μηχανογραφικής εφαρμογής για τις οικονομικές υπηρεσίες με την απευθείας ανάθεση σε ιδιώτη.

Ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και της συνέργειας με τους επιχειρηματίες της πόλης μας, ξεκίνησε μια σειρά επαφών με επαγγελματικούς κλάδους που σχετίζονται άμεσα με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

«Κινούμαστε προς την ευελιξία και την ταχύτητα. Ήδη δικαιωθήκαμε», δήλωσε στον KavalaNews102.8 ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Καβάλας, Γιάννης Προμούσας, σχολιάζοντας την κριτική που δέχεται. 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πρώην συμβούλου "Ανάσα για τον Δήμο" στην θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Καβάλας (δες

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Προμούσας, μετά από δυο διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, αποδέχτηκε την πρόταση του να αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (19/1) ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Γιάννη Προμούσας ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της Δήμητρας Τσανάκα (δες ΕΔΩ), ενώ με ανακοίνωσή του εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

 

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της τέως δημάρχου Καβάλας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καβάλας «Ανάσα για τον Δήμο» ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Προμούσας.