Στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, τα "Masters 2021" στην Χαλκίδα, πήρε μέρος η Καβαλιώτισσα αθλήτρια αντισφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Πρωταθλητών Καβάλας Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team", Ελένη Χατζηαβραάμ

 

Οι οκτώ πρώτοι και οκτώ πρώτες  αθλήτριες στην κατάταξη ανά κατηγορία έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τον τελευταίο εγχώριο τίτλο της χρονιάς, επισφράγιση της πολύ καλής πορείας τους μέσα στο 2021!

 

Η Ελένη πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και παίζοντας εκπληκτικό τένις με 2 νίκες και 2 ήττες κατέκτησε την θέση στα κορίτσια U14 του θεσμού...

 

Οι αθλητές και αθλήτριες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τεσσάρων όπου όλοι θα έπαιζαν με όλους και οι δύο πρώτοι κάθε group θα διεκδικούσαν την Θέση του θεσμού.

 

Δείγμα του πόσο ανταγωνιστικό ήταν το τουρνουά, είναι ο τελευταίος αγώνας των ομίλων, εκεί όπου η Ελένη Χατζηαβραάμ και η αντίπαλος της Μελίνα Ζουμπουλάκη (από Αθήνα) διεκδικούσαν την 1η Θέση του Ομίλου τους που θα τους έφερνε απευθείας στον τελικό.  (δελτίο Τύπου)