Συνολικά 12 μετάλλια κατέκτησε ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο Διασυλλογικό προκριματικό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ που έλαβε μέρος με 16 αθλητές.

 

Μετά από δύο χρόνια απουσίας του λόγω της πανδημίας από τις αθλητικές διοργανώσεις ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας έδωσε δυναμικό παρόν στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με 16 αθλητές και αθλήτριες και για μία ακόμη φορά ανέβηκε στο πόντιουμ των νικητών. 

 

Είναι γεγονός μάλιστα ότι στο πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα της ETABE που συμμετείχε ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, οι αθλητές του εντυπωσίασαν, σάρωσαν τα μετάλλια και με τις επιτυχίες τους ανέβασαν τον πήχη των αγώνων σε πολύ ψηλό επίπεδο.

 

Οι αγώνες να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκαν αυστηρά μόνο για αθλητές λόγω τον μέτρον κατά της πανδημίας. 

 

Μάλιστα λόγω του μεγάλου όγκου των αθλητών δεν υπήρχε η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες από κοντά, γονείς και φίλοι του αθλήματος, αλλά είχαν τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσουν μέσω live streaming. 

 

Στο Διασυλλογικό προκριματικό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ έλαβαν μέρος περισσότεροι από 800 αθλητές από 96 συλλόγους από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

 

Τα 12 μετάλλια του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

 

Πρόκειται για τέσσερα χρυσά, τρία αργυρά και δύο χάλκινα.

 

Χρυσό μετάλλιο: Αγγής Παναγιώτης, Ευμορφόπουλου Αθανασία, Παλτόγλου Βασιλική, Μαρκοπούλου Μαριάνθη.

 

Αργυρό μετάλλιο: Βουζίκης Κωνσταντίνος, Μαρκοπούλου Αναστασία, Βαρδαβούλιας Άγγελος, Λαζάρου Σοφία, Ιατρού Δήμητρα, Κίτσιου Βάσια.

 

Χάλκινα μετάλλια: Κωνσταντινίδης Σάββας, Λακιώτη Σόφια.

 

Πολύ αξιόλογη αγωνιστική παρουσία είχαν οι παρακάτω αθλητές: Μασάνης Γιάννης, Λάϊος Βασίλης, Πατένταη Κυριακή, Λαζάρου Μαρία.

 

Οι αθλητές, Αγγής Παναγιώτης, Ευμορφόπουλου Αθανασία, Μαρκοπούλου Μαριάνθη, Παλτόγλου Βασιλική, Θα στελεχώσουν την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ όπου και θα προπονηθούν στο κλιμάκιο της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχουν σε αγώνες του εξωτερικού. Πρόκειται για μία ακόμη τεράστια επιτυχία του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ αφού τέσσερις καβαλιώτες αθλητές θα συμμετέχουν και θα τιμήσουν την πόλη μας σε διεθνείς συναντήσεις.

 

Από την πλευρά του, ο προπονητής του συλλόγου Χάρης Παλτόγλου συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την αγωνιστική τους πορεία ανεξάρτητα του αποτελέσματος το τελευταίο διάστημα αφού δουλέψανε σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω του κορωνοιού, περιορισμούς σε μετακινήσεις για την καλύτερη προετοιμασία τους αλλά παρόλα αυτά η αγωνιστική τους παρουσία ήταν αξιοπρεπέστατη. (δελτίο Τύπου) 

 

Δείτε φωτογραφίες: