Τον προβληματισμό του για την επιτυχία του εγχειρήματος να πειστούν οι ανεμβολίαστοι πολίτες και να σπεύσουν να εμβολιαστούν με τα SMS στα οποία διαρρέει η κυβέρνηση ότι θα προχωρήσει εξέφρασε μιλώντας στον KavalaNews 102.8 ο γενικός γιατρός Νίκος Κιοσές.

 

Όπως τονίζει «οι ανεμβολίαστοι, θα πειστούν με τα sms; Κάποιοι έχουν χάσει την μπάλα. Δεν έχουν ιδέα για τί ακριβώς μιλάμε και ποιο είναι το πρόβλημα. Η λύση, λέγεται «προσωπικοί γιατροί».

 

Επίσης επισημαίνει πως, «Δεν έχει συμβεί σε άλλο μέρος του πλανήτη και να είχε κάποιο αποτέλεσμα στην αύξηση των ποσοστών του εμβολιασμού. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί ότι ένα sms τώρα θα τον πείσει».

 

«Το να στέλνει το κράτος sms, όχι μόνο δεν θα τον πείσει αλλά θα τον εξαγριώσει ή θα τον βάλει σε σκέψεις. Να εκφράζουν γνώμη πχ οι μητροπολίτες προς τους πιστούς με κάποιο βίντεο ίσως είχε κάποιο αποτέλεσμα», σημειώνει. 

 

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα και να προσεγγίσουμε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μπορεί να το κάνει ο προσωπικός γιατρός. Αυτό που λέω είναι ότι η Πολιτεία θα έπρεπε να μας συντονίσει. Να υπάρχει μία κοινή γραμμή» αναφέρει ο Νίκος Κιοσές. 

 

Ακούστε όσα δήλωσε στον KavalaNews 102.8: