Ο Στέλιος Παπαδόπουλος «ο Έλληνας Ρόκυ» όπως τον αποκαλούν, ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στη Νέα Πέραμο Καβάλας, καταφέρνει εδώ και χρόνια να διαγράψει μία λαμπρή πορεία στα ρινγκ.

 

Στην διοργάνωση «Crypto Fight Night» στο Ντουμπάι, με θεατές μερικών εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο έκανε μια τρομερή εμφάνιση. Ο κορυφαίος μας πυγμάχος του Γρηγόρη Μάλλιου και του Mallios Team Athens ήταν εκκωφαντικός.

 

Μέσα σε δύο λεπτά πέταξε νοκ-άουτ σκληρά στο καναβάτσο τον μέχρι από αυτό το ματς αήττητο Βενεζουελάνο Rodrigo Caraballo.

 

O αντίπαλος του μπήκε με φόρα και ήταν αυτός που πέρασε τα πρώτα δυο πιο δυνατά χτυπήματα στον αγώνα. Αλλά αυτά ήταν και το λάθος του, μιας και ενεργοποίησε το επιθετικό παιχνίδι του Παπαδόπουλου που αμέσως ανταπέδωσε στις ανταλλαγές στα ίσια πετυχαίνοντας το πρώτο πλήγμα στον αντίπαλό του.

 

Βλέποντάς τον να πονάει με όσα του περνούσε σε σώμα και κεφάλι, ολοκλήρωσε την δουλειά με δύο δεξιές γροθιές πάνω από την άμυνα του Caraballo που τον έστειλαν νοκ άουτ στο καναβάτσο. Αυτή η νίκη μπροστά στον διοργανωτή Amir Khan αναμένεται να ανοίξει ακόμα περισσότερες πόρτες για τον Παπαδόπουλο στο εξωτερικό.

 

Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

Πηγή: ufight.gr