Νέα Πέραμος

Το meteokav.gr, μοιράστηκε μία φωτογραφία, από τη Νέα Πέραμο και την πανσέληνο της, που το βράδυ της Παρασκευής (21/06), εμφανίστηκε μετά το θερινό ηλιοστάσιο (ένα σπάνιο φαινόμενο).

Δεν τα κατάφερε τελικά το ζωνοδέλφινο που είχε εντοπιστεί στα ρηχά της Νέας Περάμου, την Τρίτη 18 Ιουνίου, αφού εκβράστηκε νεκρό σε κοντινή παραλία.

Νεαρό ζωνοδέλφινο εκθαλασσώθηκε ζωντανό στα ρηχά της Νέας Περάμου Καβάλας την Τρίτη (18/06), προς μεγάλη έκπληξη του κόσμου.

Από τις διάσπαρτες μπόρες στο ουράνιο τόξο κι από εκεί στην τελευταία πανσέληνο της άνοιξης ή αλλιώς «το φεγγάρι των λουλουδιών».

Την Παρασκευή 12 Απριλίου ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νέας Περάμου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη.

Την Τετάρτη (03/04), η κοινωνική λειτουργός, Δήμητρα Αβραμίδου, μίλησε στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου, για το σχολικό εκφοβισμό.

To Λιμεναρχείο Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για το όχημα που έπεσε μέσα στη θάλασσα στον επιβατηγό λιμένα της Νέας Περάμου και τον θάνατο του 69χρονου οδηγού. Δείτε τι συνέβη ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στις 9 το πρωί της Τρίτης 26/3 η διαδικασία ανάσυρσης του αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι της Νέας Περάμου.

Επιτυχημένη χαρακτηρίζει την καρναβαλική παρέλαση στου Δήμου Παγγαίου ο Εμπορικός Σύλλογος της Νέας Περάμου.

Το πρωί της Τετάρτης (28/02), οι μαθητές του Γυμνασίου της Νέας Περάμου, σχημάτισαν με τις τσάντες τους, στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους, τις λέξεις Τέμπη, Δικαιοσύνη και τον αριθμό 57, ζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα.

Γενική συνέλευση έχει ο Εμπορικός Σύλλογος Νέας Περάμου, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 18:00 το απόγευμα, στο καφέ “Αιγαίο” στη Νέα Πέραμο. 

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις από Καβάλα και Ελευθερούπολη έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε κοντά στον βιολογικό καθαρισμό της Νέας Περάμου, το απόγευμα της Δευτέρας (29/01).

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου κοντά στον βιολογικό καθαρισμό της Νέας Περάμου, λίγα μέτρα από την παραλιακή Εγνατία.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου.

Το 1ο Θερινό Σχολείο του έργου EcoScope πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών (ΙΝΑΛΕ) στην Νέα Πέραμο από τις 25 έως 29 Σεπτεμβρίου. 

Το πρόγραμμα της για τη Νέα Πέραμο παρουσίασε η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Το διήμερο (08-09/08) πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου ολοκληρώθηκε, με τον κόσμο που παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις να απολαμβάνει μοναδικές παραστάσεις.

Η ιστοσελίδα voria.gr έκανε αφιέρωμα στα καΐκια γρι γρι που αλιεύουν γαύρο και σαρδέλα στη Νέα Πέραμο και άλλες περιοχές.

Σελίδες