Κοσμήματα και λεφτά από δύο σπίτια έκλεψε δράστης σε χωριό της Καβάλας και στη μία περίπτωση εξαπάτησε ηλικιωμένη. 

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη την Τετάρτη (6-10), σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

 

Ειδικότερα, υπήρξαν καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες το πρωί της Τρίτης (5-10), άγνωστος δράστης κατάφερε να αφαιρέσει από δύο οικίες χρήματα και κοσμήματα – τιμαλφή.  

 

Συγκεκριμένα, ο δράστης αρχικά μετέβη στην οικία ηλικιωμένης και προφασιζόμενος πιθανή πυρκαγιά στην οικία λόγω εξωτερικών εργασιών, την έπεισε να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, που διατηρούσε στο σπίτι της, το οποίο στη συνέχεια αφαίρεσε. 

 

Ακολούθως, ο δράστης εισήλθε στην οικία μίας ακόμη γυναίκας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα κοσμήματα – τιμαλφή, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

 

Έπειτα από σχετικές έρευνες και αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν το απόγευμα της 6-10-2021 τον δράστη και τον συνέλαβαν.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Κρηνίδων Καβάλας.