Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος ενός Αλβανού εργάτη γης σε αγροτική περιοχή της Καβάλας. Εξετάζεται και απόπειρα στην Θεσσαλονίκη όπου ταίριαξε βαλλιστικά το όπλο, όπου και πάλι "ο Σατανάς το ζήτησε".

 

Ένας 58χρονος Αλβανός εργάτης γης έχασε πριν έναν χρόνο την ζωή του στην Κάριανη Καβάλας, από έναν άνθρωπο τον οποίο φαίνεται να μην γνώριζε και δεν είχε κανένα προηγούμενο μαζί του. 

 

Ο δράστης, σύμφωνα με το news247, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κατείχε πιστόλι, άγνωστο πως και έστησε μία παγίδα σε ένα παντελώς άγνωστο σε αυτόν άνθρωπο για να τον σκοτώσει.

 

Η περίπτωσή του θεωρείται άκρως επικίνδυνη αφού ο δράστης θεωρούσε ότι τον «έβαζε ο Σατανάς» να σκοτώσει…

 

Ο 40χρονος Έλληνας δράστης που διατηρούσε το πατρικό του και ελαιώνα στην περιοχή, προσέλαβε το θύμα δήθεν για να κλαδέψει τις ελιές, τον μετέφερε σε χωράφι και αφού τον έβαλε και κλάδεψε στη συνέχεια, τον εκτέλεσε εν ψυχρώ, πυροβολώντας τον με πιστόλι στο κεφάλι…

 

Ο δράστης εντοπίστηκε στην Θεσσαλονίκη όπου διέμενε, προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

 

Κατά την ομολογία, του άφησε εντελώς άφωνους του αξιωματικούς της Ασφάλειας αφού ισχυρίστηκε: «ο Σατανάς μου είπε να το κάνω». Μάλιστα, οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του από την βαλλιστική ταυτοποίηση με σφαίρα από παρόμοιο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη, όπου σε αυτή την περίπτωση ήταν απόπειρα και γι’ αυτή την περίπτωση, επίσης ισχυρίστηκε …πως το ζήτησε ο Σατανάς. (πηγή news247.gr)

 

Δείτε ΕΔΩ την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση.