Ανοιχτή εκδήλωση πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Παρασκευής (24/9) με θέμα της Δημόσια Παιδεία και εισηγητές την πρώην υφυπουργό Παιδείας και αναπληρώτρια Τομεάρχη Παιδειας του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, την βουλευτή Τάνια Ελευθεριάδου και τον πρώην βουλευτή Τάκη Εμμανουηλίδη.

 

«Με αγαπημένους φίλους και συντρόφους, σε έναν ιστορικό ειδυλλιακό  χώρο, στην αυλή του 7ου Δημοτικού σχολείου, στο Φάρο Παναγιάς, που ιδρύθηκε από το Βενιζέλο για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων και συνεχίζει να λειτουργεί ως σχολείο μέχρι σήμερα», σχολιάζει η κ. Τζούφη

 

«Σε δύσκολες συνθήκες λόγω πανδημίας, με την Καβάλα στο κόκκινο παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα. Ισχυρό ενδιαφέρον από εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σημαντικές ερωτήσεις, παρεμβάσεις, ζωντανός και ουσιαστικός διάλογος, θερμή φιλοξενία. Συνεχίζουμε τη φθινοπωρινή εξωστρεφή μας αντεπίθεση προετοιμάζοντας την πολιτική ανατροπή», συμπληρώνει. 

 

Την ίδια μέρα η κ. Τζούφη είχε παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο άνοιξαν τα σχολεία, την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και τα Πανεπιστήμια (δες ΕΔΩ).

 

Δείτε Φωτογραφίες: