Σχολικά είδη σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς προσέφερε ο επικεφαλής της παράταξης «ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος.  

 

«Πρέπει να είμαστε κοντά στα παιδιά και να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια, κάθε ευκαιρία για μάθηση», δηλώνει ο κ. Παπαδόπουλος.

 

Η ανακοίνωσή του Μάκη Παπαδόπουλου: 

 

«Σε μία περίοδο που οι δημότες μας συνεχίζουν να δοκιμάζονται τόσο από την κρίση της πανδημίας όσο και από την οικονομική κρίση, είναι αυτονόητη υποχρέωση για όλους εμάς που υπηρετούμε την Αυτοδιοίκηση να στηρίζουμε τα παιδιά στην πιο σημαντική δραστηριότητα της ζωής τους, τη μάθηση. 

 

Φέτος λοιπόν με την παράταξή μας αποφασίσαμε να προσφέρουμε σχολικά είδη σε μαθητές και μαθήτριες που τα έχουν ανάγκη, ως μία μικρή βοήθεια για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Είναι μία ελάχιστη βοήθεια που όμως για εμάς έχει μεγάλη σημασία για το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε προς όλους: πρέπει να είμαστε κοντά στα παιδιά και να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια, κάθε ευκαιρία για μάθηση.

 

Γιατί με τη μάθηση γινόμαστε καλύτεροι και πιο χρήσιμοι για τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας.

 

Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Βοΐδη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων, και τον κ. Μάκη Κρεμμύδα, τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου των Ατόμων με Αναπηρία, που συνεργάστηκαν στη δράση αυτή μαζί μας και μας βοήθησαν να φτάσει αυτή η μικρή βοήθεια σε παιδιά και γονείς που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς!"

 

Δείτε Φωτογραφίες: