Οι «Enorasis» συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις με ένα Mini Tour στην Βόρεια Ελλάδα. Έχοντας στις αποσκευές τους την τελευταία τους μεγάλη επιτυχία “Αδιόρθωτη Καρδία”, έρχονται για να χαρίσουν τρεις μοναδικές βραδιές “Αδιόρθωτης” διασκεδάσης. 

 

Tην Τρίτη 24 Αυγούστου θα βρίσκονται στην Δράμα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων Πολιτιστικό καλοκαίρι 2021 για μια συναυλία στο Θεατράκι Αγίας Βαρβάρας. Την Τετάρτη 25 Αυγούστου επισκέπτονται το Central Bar στην Ορεστιάδα και την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου ταξιδεύουν για πρώτη φορά στην Ξάνθη, όπου θα τους απολαύσουμε ζωντανά στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο.

 

Το νεανικό συγκρότημα από την Αθήνα που αγαπήσαμε από τις φρέσκιες του συνθέσεις, αλλά και μέσα από τις εκρηκτικές ζωντανές του εμφανίσεις, αποτελεί αυτή την στιγμή το Next Big Thing στην νυχτερινή διασκέδαση! 

 

Οι «Enorasis» με ξεχωριστή “διορατικότητα” καταφέρνουν να συνδυάζουν σύγχρονες και κλασσικές μουσικές επιτυχίες στο δικό του μοναδικό pop/rock στυλ! Παράλληλα η ανεξάντλητη ενεργεία και ομοιογένεια τους επί σκηνής, καταφέρνει να μαγνητίσει τα βλέμματα και να παρασύρει το κοινό σε ένα ξέφρενο μουσικό party! 

 

Μην χάσετε τις ζωντανές εμφανίσεις των «Enorasis» στην Βόρεια Ελλάδα, γιατί είναι σαν να χάνετε μερικές από τις πιο όμορφες καλοκαιρινές μουσικές βραδιές διασκεδάσεις που τόσο τις έχουμε ανάγκη!

 

- Τρίτη 24/8 Θεατράκι Αγίας Βαρβάρας (Δράμα)

 

- Τετάρτη 25/8 Centrál (Ορεστιάδα)

 

- Τετάρτη 1/9 Θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο (Ξάνθη)

 

ΕNORASIS Line Up:

 

Γιώργος Ελευθεράκης (Φωνή)

 

Ευγένιος Ζαρκάδας (Κιθάρα - Φωνητικά)

 

Σωτήρης Στεφάνου (Τύμπανα - Φωνητικά)

 

Χρίστος Πυρρής (Μπάσο)

 

Κώστας Αλούπης (Πλήκτρα)

 

(δελτίο Τύπου)