Τον εντεταλμένο σύμβουλο ευρωπαϊκών προγραμμάτων και γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Αλέξη Πολίτη «δείχνει» ως επόμενο αντιπεριφερειάρχη Καβάλας ο «μαχητής Θράκης».

 

Ο Αλέξης Πολίτης, βρέθηκε τον Δεκαπεντάυγουστο στη Θάσο μαζί με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τον Χρήστο Κουρτίδη από την Ξάνθη (φωτογραφία). 

 

Η εφημερίδα της Θράκης αναφέρει με βεβαιότητα ότι ο Αλέξης Πολίτης θα είναι ο νέος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας από την 1η Ιανουαρίου του 2022, όπως και ο κ. Κουρτίδης θα είναι ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης για τα επόμενα δύο χρόνια. 

 

Το δημοσίευμα του «μαχητή»: 

 

"Πρώτη κοινή εμφάνιση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου με τον από 1/1/2022 νέο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη στην Θάσο τον 15Αυγουστο. Μάλιστα ο Κώστας Κουρτίδης, σχολίασε στο fb τα παρακάτω για το «πηγαδάκι»: Αλλά και τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας (επίσης απο 1/1/2022 Αλέξη Πολίτη)

 

“Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο από την πανέμορφη Θάσο! Αφού παρακολούθησαμε τη Θεία Λειτουργία στην Παναγία, κατόπιν ευχηθήκαμε στον φίλο μας Πάνο Ζαμπέκο στον Λιμένα. Και του χρόνου με υγεία και πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας”.

 

Στην παρέα συμμετείχε και ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Αλέξης Πολίτης, γενικός γραμματέας του Ιατρικού συλλόγου Καβάλας και ειδικός Πνευμονολόγος, που είναι μαζί τους στην φωτογραφία και θα είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας απο 1/1/2022 στη θέση του νυν Κώστα Αντωνιάδη..!"