αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

Το μεσημέρι της Δευτέρας (01/01), έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, από τον νέο αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

“Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής μας και για την αντιμετώπιση κάθε δυσμενούς κατάστασης”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, σε δήλωση του.

Μαθητές και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Νικήσιανης, για την διάκρισή τους σε διεθνή διαγωνισμό, βράβευσε την περασμένη Δευτέρα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Η 27η Σεπτεμβρίου, που έχει καθιερωθεί από το 1970 ως Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, βρίσκει φέτος τόσο την πατρίδα μας γενικότερα, όσο και την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ειδικότερα, σε μία άκρως ικανοποιητική τουριστική σεζόν, παρά τα κρίσιμα και διεθνούς επίδρασης εμπόδια της πανδημίας, καθώς και του πολέμου στην Ουκρανία.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, τα μέλη της Διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ ορίζονται ως εξής:

 

Τον εντεταλμένο σύμβουλο ευρωπαϊκών προγραμμάτων και γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Αλέξη Πολίτη «δείχνει» ως επόμενο αντιπεριφε