Έκκληση στους Καβαλιώτες και όχι μόνο, να δώσουν αίμα, απευθύνει ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης. Παράλληλα όπως αναφέρει θα γίνεται δωρεάν τεστ αντισωμάτων κορωνοϊού σε όσους αιμοδοτήσουν. 

 

Η ανακοίνωση: 

 

«Όπως κάθε χρόνο, κατά τους θερινούς μήνες λόγω διακοπών, παρατηρείται μειωμένη προσέλευση αιμοδοτών. Παράλληλα, οι ανάγκες για μετάγγιση αίματος συνεχίζουν να είναι αυξημένες. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αυξήσουμε τα αποθέματα αίματος, για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες των ασθενών μας για μετάγγιση.

 

Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας στα πλαίσια προσέλκυσης αιμοδοτών και αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη προσφορά αίματος των συμπολιτών μας προς τους ασθενείς του Νοσοκομείου μας, ανακοινώνει σε όλους τους πολίτες του Νομού Καβάλας ότι, προτίθεται να ελέγχει τους Αιμοδότες που θα προσέλθουν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας για να αιμοδοτήσουν, για αντισώματα έναντι του ιού Sars-CoV-2 που ανέπτυξαν, είτε μετά από εμβολιασμό τους, είτε μετά από νόσηση Covid-19 από τις 15/07/2021 έως και τις 15/08/2021

 

Η εξέταση θα διενεργείται έπειτα από κάθε αιμοδοσία, σε κάθε αιμοδότη που το επιθυμεί. Στη συνέχεια ο ενδιαφερόμενος θα ενημερώνεται για το αποτέλεσμα τηλεφωνικά ή με e- mail και επιπλέον θα μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να το παραλαμβάνει και εγγράφως από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας.

 

Η αρρώστια δεν κάνει διακοπές! Πάρε την παρέα σου και δώσε αίμα στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας. Δωρεάν έλεγχος αντισωμάτων κορωνοϊού!»

 

Ώρες Αιμοδοσίας:

 

Καθημερινά: 8:30π.μ.-13:30μ.μ.

 

Σαββατοκύριακα και Αργίες: 10:00π.μ.-12:00π.μ.