αιμοδοσία

Το δικό του μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία, στέλνει ο Ιατρικός σύλλογος Καβάλας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας (14 Ιουνίου).

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ) φέτος στις 14 Ιουνίου γιορτάζει 20 χρόνια Παγκόσμιας ημέρας εθελοντή Αιμοδότη και ευχαριστεί όλους όσους δίνουν ζωή με το αίμα τους.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας κάνει έκκληση για βοήθεια για τον 4χρονο Μάριο Κανετίδη ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή.

Μεγάλες είναι οι ανάγκες σε αίμα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπως δηλώνει η αρμόδια Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας, Ευαγγελία Πανώρη. Μάλιστα απηύθυνε έκκληση για να αιμοδοτήσουν όσοι μπορούν και υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση.

Με επιτυχία διεξήχθη η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε η Ένωσή Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. Οι εθελοντές βοήθησαν έτσι ώστε ώστε να ενισχυθεί η Τράπεζας Αίματος, που διατηρεί η Ένωσή στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Αιμοδοσία την Κυριακή 2 Ιουλίου από τις 9:00 π.μ. έως 13:00  διοργανώνει ο πολιτιστικός Σύλλογος Θεολόγου Μ.Ε.Σ Χατζηγιώργης.

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας στο Φουαγιέ Αμφιθεάτρου «Γεώργιος Παυλίδης» Π.Ε. Καβάλας.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι της Καβάλας με ανακοίνωση τους καλούν όλους τους φοιτητές και γενικά τη νεολαία να δώσουν αίμα για τους τραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών, ενώ παράλληλα ζητούν να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας.

Ανοιχτό θα είναι εκτάκτως το απόγευμα της Τετάρτης (01/03) από τις 17:00 έως και τις 19:00, το αιματολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας για αιμοδοσία των πολιτών για τους τραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών.

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, η πρώτη ημέρα του 68ουδιήμερου εθελοντικής αιμοδοσίας

Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 17:00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στη Χρυσούπολη, απευθύνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών νομου Ξάνθης «η Αγάπη».

Αφιερωμένο στη μνήμη των Αθανάσιου Πούλου και Βασίλειου Μυλόπουλου, είναι το 67ο Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας, του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών δωρητών οργάνων σώματος Καβάλας "Στέλλα Μανωλά-Κούρτη", στο οποίο ήταν μέλη. 

Με σύνθημα: ένα τσίμπημα, μια προσφορά ζωής, ένα άγγιγμα ψυχής, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Καβάλας διοργανώνει μαζί με την Περιφέρεια ΑΜΘ - ΠΕ Καβάλας, το Γενικό Νοσοκομείο Καβ

Η πρώτη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας στο δημοτικό διαμέρισμα των Πηγών του Δήμου Νέστου αποτελεί πλέον γεγονός.

 

H Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας στο πλαίσιο προσέλκυσης αιμοδοτών και αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη προσφορά αίματος προς το

Έκκληση στους Καβαλιώτες και όχι μόνο, να δώσουν αίμα, απευθύνει ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης.

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος του Επιμελητηρίου Καβάλας, καλεί του Καβαλιώτες να συμμετέχουν στην 29η εθελοντική αιμοδοσία στο φουαγιέ

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 18 Απριλίου από τις 9:30 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι στο Αγροτικό Ιατρείο του Θεολόγου διοργανώνει ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος. 

Τα αποθέματα αίματος έχουν μειωθεί δραματικά σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, έτσι και στην Καβάλα. Η αιμοδοσία είναι αναγκαία, με τους φορείς της πόλης να απευθύνουν έκκληση σε όλους να γίνουν εθελοντές. 

 

Συνεχίζεται η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καβάλας σε συνεργασία με την Περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Τα αποθέματα αίματος βρίσκονται σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα παρά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται.

 

Την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για το 2021 θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοκκινοχώματος, την Κυριακή 24/1 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Κοκκινοχώματος από τις 9:00 έως τις 14:00. 

Σελίδες