Στην 85η διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Καβάλας. 

 

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής  στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Δευτέρα 26 Ιουλίου

 

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν στο περίπτερο. 

 

 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παρουσίες επιχειρήσεων – μελών μας τις προηγούμενες χρονιές, σας καλούμε να συμμετέχετε στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

Δεδομένου ότι τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά, το Επιμελητήριο μας αποδέχθηκε και φέτος την πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ) για συμμετοχή του σε stand στο περίπτερο 2 ή 3, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. 

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα τηρηθούν όλες οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των περιπτέρων και των εκθετών και θα ακολουθηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

 

Σημειώνεται ότι η 85η ΔΕΘ, στην οποία συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Ελλάδα, πλαισιώνεται από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις είναι πολλαπλά.

 

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής  στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021.

 

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν το περίπτερο και την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων δηλ.: ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασική διαμόρφωση περιπτέρου και μεταφορά δειγμάτων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας  στο τηλ. 2510 222212 με την κα Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και κα Δέσποινα  Παρασύρη (εσωτ.11), e-mail.:[email protected], ιστοσελίδα www.kcci.gr