Εργασίες συντήρησης στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας (Εθνική Οδός 2) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 7 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ασπροβάλτας.

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, με αποκλεισμό της εκάστοτε λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών στη Χ.Θ. 81+400 (περιοχή Ασπροβάλτας).

 

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να  πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη  07/07/2021 έως και την Παρασκευή 09/07/2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ..

 

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για  την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.