Με επιτυχία διεξήχθη ,την Κυριακή και την Δευτέρα 27-28/6, στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 1ου ομίλου στις ηλικίες Κ16. Οι αθλήτριες του «Φίλιππου Καβάλας» σάρωσαν τα μετάλλια. 

 

Το σύλλογο στο πρωτάθλημα εκπροσώπησαν επάξια 6 αθλήτριες: 

 

1. Η Χατζηραφαηλίδου Στέλλα πήρε το χρυσό μετάλλιο στο τετραπλούν και απέδειξε για άλλη μια φορά την απόλυτη κυριαρχία της στο συγκεκριμένο αγώνισμα. 

 

Πρώτη Πανελληνιονίκης με ρεκόρ συλλόγου 14.34 Μ. Επίσης η Στέλλα ήταν και δεύτερη Πανελληνιονίκης στα 80μ. εμπόδια και πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

 

2. Η Τσερκέζη Ιωάννα με χρόνο 19.69 στα 150 Μ. στέφθηκε τρίτη Πανελληνιονίκης και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

 

3. Στο ίδιο αγώνισμα στα 150 Μ η Δερβεντζή Κλειώ με 20.26 ήταν πέμπτη ενώ η Καρίπογλου Δέσποινα με 20.28 ήταν έβδομη. Και τα δύο κορίτσια έκαναν πολύ καλούς χρόνους.

 

4. Στην σκυταλοδρομία 4Χ80 με Καρίπογλου- Κοτάνη- Δερβεντζή- Τσερκέζη πήραμε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. 

 

5. Πολύ καλή εμφάνιση και από την Ριμπίδου Ευθυμία στα 1200 Μ.

 

Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μας και φυσικά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην κ. Ρούλα Μαυρομάτη και στον κ. Ασλανίδη Δημήτρη,τους προπονητές των παιδιών.

 

«Αξίζουν συγχαρητήρια  στο Δήμο Παγγαίου για την ολοκλήρωση του σταδίου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αποτελεί πράγματι κόσμημα για όλη την περιοχή της Αν. Μακεδονίας – Θράκης», αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου

 

Δείτε Φωτογραφίες: