«Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό βλέπουμε τον Δήμο Καβάλας με τον απαξιωτικό τρόπο του κ. δημάρχου να διώχνει πράγματα και άλλοι Δήμοι που καραδοκούν να τα διεκδικούν. Δεν με ξάφνιασε. Ήταν αναμενόμενη η εξέλιξη. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι ο δήμαρχος δεν ήθελε το AirSea Show», είπε στον KavalaNews 102.8 η δημοτική σύμβουλος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου

 

«Με τις προσπάθειες όλων μας τα προηγούμενα χρόνια καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό brand και το κλωτσήσαμε. Ο Δήμαρχος ρησιμοποίησε την λέξη αεροπλανάκια. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη όχι από εμάς αλλά από την Πολεμική Αεροπορία», λέει η κ. Ιωσηφίδου.  

 

«Δεν είναι μόνο το τριήμερο που οι επισκέπτες της πόλης βλέπουν ένα μοναδικό γεγονός, δεν είναι ότι οι επαγγελματίες της περιοχής που βλέπουν τα ταμεία των επιχειρήσεων να γεμίζουν, είναι και η τεράστια προβολή που έχει η πόλη μας. Τα μάτια όλου του κόσμου είναι πάνω στην Καβάλα» επισημαίνει. 

 

«Γιαλαντζί Cosmopolis»

 

«Θα δεχόμουν τον ισχυρισμό του δημάρχου αν το αντίστοιχο ποσό δεν το διοχέτευε στο γιαλαντζί Cosmopolis. Από τη μία υποτιμά το AirSea Show δήθεν με τον ισχυρισμό ότι κοστίζει, την στιγμή που έχει πολλαπλασιάσει τον προϋπολογισμό του Cosmopolis», δηλώνει η Αναστασία Ιωσηφίδου.  

 

Επίσης η κ. Ιωσηφίδου συμπληρώνει ότι: «ο φερόμενος ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Cosmopolis θα στοιχήσει στη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ 80 χιλιάδες ευρώ (20 χιλιάδες τον χρόνο). Είναι φερόμενος γιατί δεν δικαιολογείται πουθενά στο οργανόγραμμα η θέση καλλιτεχνικού διευθυντή. Το Cosmopolis είναι μία από τις πολλές εκδηλώσεις που κάνει η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ». 

 

Ακούστε όσα δήλωσε η Αναστασία Ιωσηφίδου στον KavalaNews 102.8: