Kavala Air Sea Show

Το Air sea show έχει να διοργανωθεί από το 2018 στην Καβάλα, παρόλα αυτά ακόμη βλέπουμε εικόνες του στα βίντεο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου των Air show.

Σας γνωρίζουμε ότι η διεθνής μας διοργάνωση Kavala Airsea Show δέν περιλαμβάνεται πλέον στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καβάλας - Municipality of Kavala με τίτλο Visit Kavala .

Κάποτε στην Καβάλα υπήρχε μία διοργάνωση που λεγόταν AirSeaShow ... H οποία είχε "επεκταθεί" και στην Θάσο όπου είχε επαναλειτουργήσει το αεροδρόμιο του Καζαβητίου.

Μια «Formula 1» στον αέρα θέλει να ζήσει η Θεσσαλονίκη. Είναι κάτι που θα προκαλέσει τεράστια απήχηση της συμπρωτεύουσας σε όλο τον κόσμο (δες ΕΔΩ). Θα μπορούσε όμως να… έρθει και στην Καβάλα μία τέτοια διοργάνωση;

Στα ίδια μέρη θα συναντηθούμε... 12:20 περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Αυγούστου οι Saudi Hawks, το ακροβατικό Σμήνος της Βασιλικής Σαουδαραβικής Πολεμικής Αεροπορίας, έδωσαν βροντερό παρών πάνω από τη γνώριμη γι' αυτούς πόλη της Καβάλας, πετώντας σε άριστο σχηματισμό βέλους!

Την εμφάνιση στον ουρανό της Καβάλας έκαναν το πρωί της Δευτέρας (23/8) τα «Γεράκια» της Σαουδικής Αραβίας, Saudi Hawks

«Ήξεραν όλοι» απαντά ο Παναγιώτης Γεωργιάδης σε όσους χαρακτήρισαν «κεραυνό εν αιθρία» το ότι δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Air Show

Ως κάτι το αναμενόμενο χαρακτήρισε την «φυγή» του Air Show από την Καβάλα ο πρώην αντιδήμαρχος Δήμος Τουλκίδης.

Από την Δευτέρα (24/5) αρκετός λόγος γίνεται για το γεγονός ότι «μετακομίζει» το AirSea Show από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη. 

 

«Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό βλέπουμε τον Δήμο Καβάλας με τον απαξιωτικό τρόπο του κ.

Στην Θεσσαλονίκη ήδη άρχισαν τις προετοιμασίες για την διοργάνωση του «Thessaloniki AirSea Show» (δες 

Με ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη γίνεται γνωστό ότι ολομέλεια της Οργανωτικής Επιτροπής του Kavala Air & Sea Show συνεδρίασε τη Δευτέρα  30 Μαρτίου 2020, μέσω τηλεδιάσκεψης, και αποφάσισε ομόφωνα την ματαίωση της  διεξαγωγή του

Θα διεξαχθεί τελικά το φετινό Kavala Air Sea Show, το οποίο οι φήμες ήθελαν να μην πραγματοποιείται λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.