Επικίνδυνες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Θανάση Τσώνη, η παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη μετά το άνοιγμα του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας (δες ΕΔΩ). «Ο κος Τσώνης κινδυνολογώντας και επιχειρώντας να καλύψει την ανεπάρκεια της Διοίκησης της Περιφέρειας δήλωσε την «ανησυχία» του για τον τρόπο διαχείρισης των τουριστών που θα διέλθουν από τη Νυμφαία το καλοκαίρι», αναφέρει η Περιφερειακή Σύνθεση. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

 

«Μια αγγλική παροιμία λέει ότι «ο κακός εργάτης κατηγορεί τα εργαλεία του» και δυστυχώς πριν από μερικές ημέρες βιώσαμε την επιβεβαίωσή της δια στόματος αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη. 

 

Ο κος Τσώνης κινδυνολογώντας και επιχειρώντας να καλύψει την ανεπάρκεια της Διοίκησης της Περιφέρειας δήλωσε την «ανησυχία» του για τον τρόπο διαχείρισης των τουριστών που θα διέλθουν από τη Νυμφαία το καλοκαίρι! 

 

Θεωρούμε τις δηλώσεις του επιεικώς επονείδιστες και σίγουρα επικίνδυνες καθώς αμαυρώνουν την εικόνα της Περιφέρειας μας, την ώρα μάλιστα που επιχειρείται μία συντονισμένη προσπάθεια ανάκαμψης του τουριστικού κλάδου. 

 

Επιπλέον, θα θέλαμε να του επισημάνουμε ότι αν νιώθει ανεπαρκής, μπορεί πολύ απλά να παραιτηθεί. Ούτως ή άλλως, τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης της Περιφέρειας έχουν αποδείξει ότι δεν είναι ικανοί να λύσουν κανένα πρόβλημα – αντιθέτως προκαλούν προβλήματα σε διάφορους τομείς. 

 

Ας γνωρίζει λοιπόν ο κος Τσώνης ότι δεν θα λείψει σε κανέναν – ούτε αυτός, ούτε ο επικεφαλής της παράταξης στην οποία ανήκει, ούτε οι υπόλοιποι διοικούντες. Οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης δεν είναι μόνοι τους και αυτό αποδείχτηκε τις προηγούμενες ημέρες. Όπως επίσης αποδείχτηκε ότι κινδυνεύουν περισσότερο από την ανεπάρκεια των αυτοδιοικητικών παρά από οτιδήποτε άλλο". 

 

Δεν περιμένουμε φυσικά να έχει αντιληφθεί το λάθος του. Είμαστε όμως σίγουροι ότι το έχουν αντιληφθεί οι πολίτες, οι οποίοι θα του απαντήσουν όταν και όπως πρέπει».