Έργο πνοής χαρακτήρισε την υδροδότηση της δημοτικής κοινότητας Φιλίππων από τις πηγές Κεφαλαρίου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης μιλώντας στον KavalaNews 102,8.  Ωστόσο είπε πως είναι ένα πολύπλοκο έργο το οποίο απαιτεί να λειτουργούν ταυτόχρονα όλες οι γεωτρήσεις της περιοχής. 

  

Ο Δήμος Καβάλας είπε ο κ. Χρόνης ότι έχει ζητήσει από τον ΤΑΡ το ποσό των 208.000 ευρώ για το έργο του αγωγού που θα περάσει μέσα από τον Αμυγδαλεώνα και επισήμανε πως εκεί θα φανούν οι προθέσεις της εταιρείας ως προς την υλοποίηση των δεσμεύσεων της. 

 

Αναφορικά με το τροχαίο στην οδό Θεοδώρου Καβαλιώτου το βράδυ του Σαββάτου και τις υπόνοιες ότι για τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού μηχανής ευθύνεται διαρροή νερού στο σημείο του ατυχήματος ο κ. Χρόνης είπε πως διαρροές πάντα υπάρχουν, προέχει να γίνει καλά ο άνθρωπος και να επιστρέψει στην καθημερινότητα του κι εδώ είμαστε να τα δούμε όλα, είπε.

 

Σχετικά με τις συνεχείς διακοπές υδροδότησης κυρίως στην περιοχή της Νεάπολης, ο κ. Χρόνης είπε ότι υπάρχουν προβλήματα εξαιτίας του παλιού δικτύου: «όπου μπορούμε θα επεμβαίνουμε» είπε. 

 

Ακούστε όσα δήλωσε ο Απόστολος Χρόνης στο KavalaNews 102.8: