Δημοτική Ενότητα Φιλίππων

Ο Δήμος Καβάλας μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο με drone από τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων.

Ο Δήμος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημέρωσε για τις εργασίες βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως έχει ήδη ολοκληρωθεί η παρέμβαση στα αγροκτήματα των Κρηνίδων και του Ζυγού, ενώ ξεκίνησαν οι προεργασίες για την ασφαλτόστρωση στο δυτικό τμήμα του Αμυγδαλεώνα.

Σε Λυδία, Δάτο, Βρυσούλες, Κρηνίδες, Ζυγός και Κρυονέρι, συνεχίζονται, σύμφωνα με τον Δήμο Καβάλας, οι εργασίες ανάπλασης στις πλατείες των περιοχών, σε πεζοδρόμια κ.α.

Ο Δήμος Καβάλας με ανακοίνωση και φωτογραφίες του ενημέρωσε για τις εξελίξεις των εργασιών της αγροτικής οδοποιίας και του εσωτερικού οδικού δικτύου στις τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

Ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει για έργα υποδομής και αισθητικής αναβάθμισης, που έχουν αρχίσει να γίνονται στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων.

απερχόμενος δήμαρχος ανακοίνωσε έργα οδοποιίας 538.000 ευρώ που αφορούν 13 κοινότητες της Δ.Ε. Φιλίππων. Πρόκειται για σύμβαση-μνημείο προχειρότητας, αλλά και εμπαιγμού προς τους συνδημότες αυτών των κοινοτήτων, οι οποίοι θα δουν στην καλύτερη περίπτωση να πέφτει άσφαλτος στο παρατημένο οδικό δίκτυο τους σε μήκος περίπου 200 μέτρων ανά κοινότητα”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης.

Η Δήμος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει για τις εξελίξεις στις εργασίες για τις παιδικές χαρές στη δημοτική ενότητα Φιλίππων.

Έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προεργασίες κι έχει κατατεθεί αίτημα χρηματοδότησης από το τρέχον πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (10/6) στην Εθνική Οδό Καβάλας – Δράμας (Διασταύρωση Φιλίππων), μεταξύ Πολυστύλου και Κρηνίδων.

«Πιστεύουμε ότι το καλό του τόπου μας είναι η επανασύσταση του Δήμου Φιλίππων. Μας έχει "καταπιεί" η Καβάλα. Δεν ξέρω αν ακούγεται η φωνή μας από την περιοχή των Φιλίππων» λέει στον KavalaNews 102.8 ο τοπικός σύμβουλος Κρηνίδων, Γιάννης Κελίδης.

Τροχαίο ατύχημα με μηχανή μεγάλου κυβισμού σημειώθηκε στην περιοχή της Λυδιάς Καβάλας. Συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο. 

 

Τους οικισμούς του ορεινού όγκου της δημοτικής ενότητας Φιλίππων επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μο

Με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαγιαννίδη, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος

Απαγόρευση χρήσης νερού στους Φιλίππους. Αυτό αποφάσισε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Μέτιος εξαιτίας αυξημένων νιτρικών στο νερό. 

Διευκρινίσεις δίνει ο επικεφαλής του ομίλου κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» Γιάννης Εριφυλλίδης σχετικά με τα όσα δήλωσ

Συνεχίζονται από την ανάδοχο εταιρία και υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη δημοτική ενότητα Φιλίππω

Με έγγραφό του ο ΤΑΡ δεσμεύτηκε στην ΔΕΥΑ Καβάλας για τις 208 χιλιάδες ευρώ που ζήτησε η Επιχείρηση για το πρώτο τμήμα του αγωγού

Έργο πνοής χαρακτήρισε την υδροδότηση της δημοτικής κοινότητας Φιλίππων από τις πηγές Κεφαλαρίου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης μιλώντας στον

Το Σάββατο (22/5) πραγματοποιήθηκε ενημερωτική και οργανωτική συνάντηση της παράταξής "o Τόπος της Ζωής μας" με φορείς και συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων

Εδώ και δύο χρόνια περίπου, υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην κατασκευή του έργου ύδρευσης για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, που υποσχέθηκε η εταιρεία του αγωγού ΤΑΡ.

 

«Μέχρι τέλους του έτους θα δημοπρατήσουμε το έργο ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων».

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, Δημήτρης Τσιρέκας, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Τετάρτη 10-03-2021 από ώρα 08:00 έως 14:00 στην Κοινότητα Φιλίππων.

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή 05-03-2021 από ώρα 08:00 έως 14:00:

 

Αρχίζουν οι εργασίες για τη διενέργεια αναδασμού στο αγρόκτημα Εξωχώραφα Φιλίππων. Επίσης κρίθηκε αναγκαία και αποφασίστηκε η κατασκευή παράλληλων έργων στον κυρωθέντα αναδασμό Ζυγού-Καβάλας.  

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και ο εκπρόσωπος της Τεχνικής Εταιρίας "Α. Φραγγίδης - Δ. Κουτσός", Αντώνης Φραγγίδης, υπέγραψαν την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021, τις συμβάσεις για την κατασκευή των αντιπλημμυρικών έργων στη Δ.Ε. Φιλίππων και του βαρυτικού τοίχου αντιστήριξης οδοστρώματος στον Ζυγό. 

Σελίδες