H ομάδα νέων της Καβάλας «Action Team», αποσύρει την συμμετοχή της από την παρέμβαση με τα φωτιστικά στην οδό Δαμιανού, στο κέντρο της πόλης με αιχμές κατά του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις.  

 

Η Action Team είχε προτείνει στον Δήμο Καβάλας μία παρέμβαση στην οδό Δαμιανού, για την τοποθέτηση φωτιστικών, εσωτερικού χώρου, όπως γίνεται και σε άλλες πόλεις της χώρας. Η Action Team κάλεσε τους πολίτες να προσφέρουν φωτιστικά, συγκεντρώθηκαν περίπου 60, ωστόσο σύμφωνα με την ομάδα η τοποθέτηση δεν γινόταν με ασφαλή τρόπο από πλευράς των εργαζομένων του Δήμου. 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Action Team: «οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου Καβάλας άρχισαν να τοποθετούν τα φωτιστικά οροφής εσωτερικού χώρου στην οδό Δαμιανού, χωρίς να προηγηθεί καμία επεξεργασία για την μετατροπή τους, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί με τους αιρετούς του Δήμου Καβάλας. 

 

Στην μέχρι τώρα συνεργασία βιώσαμε μια προχειρότητα στις εργασίες από την πλευρά των ηλεκτρολόγων και συμπεραίνουμε ότι οι αιρετοί δεν μπορούν να επιβάλουν τις αποφάσεις τους στους εργαζομένους του Δήμου Καβάλας. 

 

Θεωρούμε ότι η μη μετατροπή των φωτιστικών (από εσωτερικού χώρου σε εξωτερικού) είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για τους πολίτες που περνάνε από το σημείο και για τον λόγο αυτόν ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ επίσημα την συμμετοχή μας από αυτήν την παρέμβαση. 

 

Καλούμε τον Δήμαρχο της πόλης να ακυρώσει την παρέμβαση ΑΜΕΣΑ πριν γίνει κάποιο ατύχημα!»