Ο Δήμος Καβάλας χαρίζει φέτος το Πάσχα μια «αγκαλιά αλληλεγγύης», προσφέροντας παιχνίδια και βιβλία, σε συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής.

 

«Γεμίζουμε αγάπη και μαζεύουμε παιχνίδια, για τα ανήλικα παιδιά των πληττόμενων οικογενειών του Δήμου Καβάλας», είναι το σύνθημα της δράσης. 

 

Για την παρουσίαση της δράσης παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου στο προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου την Μεγάλη Τρίτη από τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη, τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Λεωνίδα Παππά και την ειδική σύμβουλο Ψυχικής Υγείας Στέλλα Αργυρίου

 

«Σε πρώτη φάση και ενόψει Πάσχα θα μοιραστούν παιχνίδια σε πάνω από 110 παιδιά σε Καβάλα και Δημοτική Ενότητα Φιλίππων. Η προμήθεια των παιχνιδιών γίνεται από τις δωρεές τοπικών επιχειρήσεων και τους δημότες, που μπορούν να προσφέρουν χρηματικά ποσά στα συνεργαζόμενα καταστήματα παιχνιδιών σε Καβάλα και Κρηνίδες», είπε αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγύης Λεωνίδας Παππάς

 

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, τόνισε πως στόχος της δράσης αλλά και όσων ακολουθήσουν, είναι και η παροχή ψυχολογικής στήριξης στους πολίτες, που δοκιμάζονται από την παρατεταμένη κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού: «Το μεγάλο κέρδος είναι ότι η κοινωνία συμμετέχει», αναφέρει. 

 

 «Η "αγκαλιά αλληλεγγύης" θα γίνει μεγαλύτερη στο μέλλον. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτές τις ημέρες και ειδικά μέσα στην πανδημία τα μικρά παιδιά να αισθάνονται έστω και λίγο χαρούμενα. Ο κόσμος αφήνει χρήματα στην αγορά» τόνισε από την πλευρά της η Στέλλα Αργυρίου

 

Επίσης ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, μαζί με τους Λεωνίδα Παππά και Στέλλα Αργυρίου, επισκέφθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου τα καταστήματα των χορηγών και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση «αγκαλιά αλληλεγγύης» και ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις και τους χορηγούς που συμμετέχουν στη δράση «αγκαλιά αλληλεγγύης».

 

Ο κ. Μουριάδης ευχαρίστησε τις εταιρείες Βουγιουκλής Α.Ε., ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ FOODS, Hondos Center ΚΑΒΑΛΑ, BLACK DROP, ME.CON. ΑΕ, LOREZ Accessories και ΓΕΩΑΠΟΔΟΣΗ, για τις χορηγίες τους, καθώς και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων παιχνιδιών Βαφείδης, Μοδούρας, Μεταξάς και Μαυράκη, διότι συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί η προαναφερόμενη δράση και να γεμίσουν με χαμόγελα πολλές οικογένειες στο Δήμο Καβάλας. 

 

«Η ανταπόκριση των πολιτών και των επιχειρήσεων της περιοχής μας στο κάλεσμα του Δήμου Καβάλας, μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι και το φετινό Πάσχα», σημειώνει ο δήμαρχος Καβάλας.