«Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί́ και τα γνωστά “πυροτεχνήματα” προς χάριν εντυπωσιασμού́, χωρίς ουσία, χωρίς υπόσταση. Αυτή είναι η αντίδραση εκείνων που θίγονται όταν μιλάμε για έλλειψη τουριστικής παιδείας αλλά́ με την συμπεριφορά́ τους δείχνουν έλλειψη παιδείας γενικότερα», λέει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της ΑΜΘ, Θανάσης Τσώνης.  

 

«Ορισμένοι δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης και την κρίση που αντιμετωπίζουμε. Προφανώς οι πολίτικες τους φιλοδοξίες είναι μεγαλύτερες από́ την αγάπη τους για τον τόπο και τη διάθεση προσφοράς. 

 

Την ώρα λοιπόν που μπαίνουμε ακόμη πιο δυναμικά́ σε διαδικασία επανεκκίνησης, ως διοίκηση της ΠΑΜΘ, και σχεδιάζουμε νέες δράσεις για την τουριστική́ προβολή́ της Περιφέρειας δεχόμαστε ανυπόστατες κατηγορίες συνεχώς», αναφέρει ο κ. Τσώνης.  

 

«Μπορεί́ να ενοχλεί́ ο αιχμηρός λόγος αλλά́ είναι η αλήθεια. Τα στοιχειά που παρουσιάζονται και δείχνουν ότι αποκλείουμε την περιοχή́ της Ξάνθης είναι παραπλανητικά́

 

Θα το ξαναπώ́: Είμαστε στην έναρξη μια μεγάλης δράσης για την τουριστική προβολή της περιοχής. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Αν αντί για συνεχή λάσπη με δηλώσεις στα ΜΜΕ οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έμπαιναν στον κόπο να μας θέσουν τις ερωτήσεις τους θα καταλάβαιναν ότι το τεχνικο δελτίο που φέραμε προς ψήφιση αφορά μερος της δράσης.

 

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα δεν έχει ακόμη συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Προφανώς προτεραιότητα ορισμένων είναι να δημιουργήσουν εμπόδια και προσκόμματα. 

 

Δεν θα τους κάνουμε την χάρη! Μαζί́ με τον ιό́ της πανδημίας θα πολεμάμε και τον ιό της δημαγωγίας» καταλήγει η ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού.