«Είναι πράγματι δύσκολο να πιστέψει κανείς (αν δεν το βιώσει), πως η φλεγμονή ενός οργανιδίου μπορεί να αποδιοργανώσει και να οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση ένα ολόκληρο οργανισμό», αναφέρει σε ανάρτησή του ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμάς Αγγελόπουλος

 

«Πριν 10 περίπου μέρες με την βοήθεια και τη συμπαράσταση των συναδέλφων μου στο Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ και των γιατρών του Νοσοκομείου Καβάλας μπόρεσα να ξεπεράσω άλλη μία οξεία και επείγουσα κατάσταση της υγείας μου (οξεία σκωληκοειδίτιδα με τοπική περιτονίτιδα)», λέει ο κ. Αγγελόπουλος. 

 

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Διευθυντή της Α΄ Χειρουργικής κλινικής κ. Θεόδωρο Ταβλαρίδη και τους χειρουργούς Ερχάν Μουσταφα και Αλέξανδρο Φαχούρι που επιμελήθηκαν τη χειρουργική επέμβαση και όλο το προσωπικό της Α΄ χειρ. κλινικής για την άψογη νοσηλεία μου. 

 

Ευχάριστη έκπληξη στο χειρουργικό κρεβάτι ήταν η συνάντηση με το φίλο μου αναισθησιολόγο Ιατρό Dejan Veljkovic που δεν γνώριζα ότι επέστρεψε από τη Γερμανία.

 

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας κ.Κων/νο Κλειτσιώτη και την Διοίκηση της 4ης Υ.ΠΕ για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή τους», καταλήγει ο Θωμάς Αγγελόπουλος.