Επικυρώθηκε ο 2ος Πίνακα Αξιολόγησης Προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη»

 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: σε συνέχεια της απόφασης επικύρωσης του 2ου Πίνακα Αξιολόγησης Προτάσεων, ενημερώνουμε ότι θα ακολουθήσει, όπως προβλέπεται στην αναλυτική πρόσκληση, η αποστολή του, στη δηλωμένη κατά την υποβολή ηλεκτρονική δ/νση επικοινωνίας, σε κάθε δικαιούχο. 

 

Ακολούθως, ενεργοποιείται η δυνατότητα υποβολής ένστασης η οποία υποβάλλεται μέσω του ΠΣΚΕ, εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

 

Προτάσεις που θα υποβάλλουν ένσταση δεν μπορούν να επανυποβληθούν μέχρι την οριστική εξέταση της ένστασης ενώ προτάσεις που δεν υποβάλλουν ένσταση μπορούν να διορθωθούν / συμπληρωθούν και υποβληθούν εκ νέου.

 

Σημειώνεται ότι η εξέταση της ένστασης γίνεται με τα δικαιολογητικά που έχουν αρχικά κατατεθεί και ότι συμπληρωματικά δικαιολογητικά ή διορθώσεις επί των προτάσεων δεν εξετάζονται.

 

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις επιχειρήσεις.