Στα μάτια αυτών των πέντε παιδιών είδα μία δύναμη που μέσα από αυτή θα πάρει σάρκα και οστά και το δικό μου όραμα για το Ακόντισμα

 

Με αυτά τα λόγια, ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού Νέας Καρβάλης Καπλάνης Ιωσηφίδης εξήγησε στο KavalaNews την απόφαση της εκμίσθωσης σε ιδιώτες μέρους των δραστηριοτήτων του πολυχώρου Πολιτισμού στη Νέα Καρβάλη. 

 

Πρόκειται για πέντε επαγγελματίες από την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιούνται επιτυχώς εδώ και χρόνια στους χώρους της εστίασης και των εκδηλώσεων και οι οποίοι θα αναλάβουν τη διαχείριση του εστιατορίου, των καφενείων του οικισμού, το μπαρ με την πισίνα και το θέατρο για τη διοργάνωση εκδηλώσεων

 

Η Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης θα συνεχίσει να έχει τη διαχείριση του ξενώνα αλλά και τη διοργάνωση των φεστιβάλ που κάθε χρόνο έχει ενταγμένα στο πρόγραμμά της. 

 

Σύμφωνα με τον κ. Ιωσηφίδη οι πέντε επιχειρηματίες έχουν ήδη αρχίσει την προετοιμασία για την λειτουργία των χώρων εστίασης στο Ακόντισμα ενώ αντίστοιχες κινήσεις γίνονται και για τη διοργάνωση πολιτιστικών events.