Καπλάνης Ιωσηφίδης

Με σύνθημα «λαοί μπορούμε να ζήσουμε μαζί», το φεστιβάλ «Ήλιος και Πέτρα» επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς στο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης με δράσεις δωρεάν για το κοινό.

Πρόκειται για πέντε επαγγελματίες από την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης και των εκδηλώσεων, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διαχείριση του εστιατορίου, των καφενείων του οικισμού, το μπαρ με την πισίνα και το θέατρο για τη διοργάνωση εκδηλώσεων. 

Τα καράβια θα φορτώνουν και θα ξεφορτώνουν από το λιμάνι Φίλιππος Β' της Καβάλας; Πόσα καράβια καθημερινά θα σταθμεύουν στον κόλπο της Καβάλας, για να είναι βιώσιμο το εγχείρημα;

Από του χρόνου το Φεστιβάλ "Ήλιος και Πέτρα" μεγαλώνει, γίνεται κυρίαρχος  θεσμός, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού Νέας Καρβάλης Καπλάνης Ιωσηφίδης.

Σκληρή κριτική κατά του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και πιο συγκεκριμένα κατά του καλλιτεχνικού διευθυντή Θοδωρή Γκόνη άσκησε ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού Νέας Καρβάλης Καπλάνης Ιωσηφίδης. Όπως είπε ο κ. Καπλκάνης διακρίνει μια άσχημη συμπεριφορά και μια απίστευτη απαρέσκεια προς την Νέα Καρβάλη, σημειώνοντας, ότι για μια ακόμα χρονιά ούτε μία παράσταση του Φεστιβάλ Φιλίππων δεν "πήγε" Ακόντισμα.