Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας  Γιάννης Πασχαλίδης, μετά από μια ακόμα επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας Καβάλας και σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αλλά και τους υπευθύνους της Ιχθυόσκαλας, έλαβε την πρωτοβουλία και ζήτησε από το τοπικό κλιμάκιο του Οργανισμού και συγκεκριμένα την κ.Ζαχαρούλα Τσιώλη να διενεργηθούν (rapid) τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, το πρωί της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου 2021, στους χώρους της Ιχθυόσκαλας, για όσους συναλλασσόμενους το επιθυμούν. 

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης ευχαριστεί θερμά τον Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, το τοπικό κλιμάκιο και ειδικά την κ.Τσιώλη για την άμεση ανταπόκριση και συνεχίζει τις προσπάθειές του για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων που του διαβιβάζουν φορείς και πολίτες της Π.Ε. Καβάλας  για διενέργεια rapid test, με στόχο την πρόληψη και την προστασία της δημόσιας υγείας. 

 

(δελτίο Τύπου) 

 

Σε σχετική του ανάρτηση ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης αναφέρει τα εξής: 

 

"Πρωινή επίσκεψη στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας, παρουσία του Βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη, και ενημέρωση από τον Διευθυντή Μπάμπη Μαντά για την ανάγκη να γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι #covid19 από τον ΕΟΔΥ στους εργαζόμενους.
Αίτημα που έγινε αμέσως αποδεκτό. 

 

Η Π. Ε. Καβάλας παραμένει στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση του Covid19".