Η κίνηση των οχημάτων προς το νοσοκομείο Καβάλας και στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Σίλα, διεξάγεται κανονικά, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Καβάλας, ενώ συνιστάται προσοχή για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν στην περιοχή τα επόμενα 24ωρα

 

«Από το απόγευμα του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου, με την έναρξη της έντονης χιονόπτωσης, τα οχήματα του Δήμου Καβάλας έριχναν αλάτι σε βασικές οδικές αρτηρίες του κέντρου και των συνοικιών της πόλης.

 

 Η κίνηση των οχημάτων προς το νοσοκομείο Καβάλας και στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Σίλα, διεξάγεται κανονικά», τονίζει το τμήματα πολιτικής προστασίας και της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου. 

 

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, η χιονόπτωση αναμένεται να σταματήσει το μεσημέρι της Κυριακής (14/2) στις περισσότερες περιοχές του Δήμου Καβάλας.

 

Ωστόσο, τόσο το πρωί της Κυριακής, όσο και το μεγαλύτερο διάστημα της επόμενης εβδομάδας θα σημειωθούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να καταστεί εξαιρετικά δύσκολη η μετακίνηση πεζών και οχημάτων.

 

Για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδέχεται να προκαλέσει ο παγετός, μπορείτε να επικοινωνείτε από τις 7 το πρωί της Κυριακής (15/2), με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καβάλας:

 

 

2513 500380 - 381 (Καβάλα)

      

2513 502500 (Κρηνίδες)